Nu porneste calculatorul?

R:

In primul rand verifica ca in priza la care este conectat exista curent. Poti verifica inlocuind cablul care merge la calculator cu o lampa.

Nu functioneaza internetul ?

R:

Verifica daca esti conectat la reteaua ta. Poti verifica apasand tasta Windows + R, dupa care introduci ncpa.cpl si enter, aici vei vedea starea placii de retea.

Mesaje/erori pe care nu le intelegi?

R:

Fa o poza inainte de a inchide mesajul/eroarea. Cel mai rapid mod este tasta Windows + tasta Print Screen. Va face automat o poza si o va salva in Pictures > Screenshots. Astfel o vei putea analiza cand ai timp sau intreba echipa de suport IT

Nu poti tipari?

R:

Verificati daca nu au ramas documente netiparite sau cu erori (este format A4 sau Letter). Poti verifica apasand tasta Windows + R dupa care introduci textul control printers si apesi tasta Enter. Dati un click dreapta pe imprimanta si intrati la See Whats printing.

Crypto virusii

R:

Printre cei mai daunatori virusi din ultimii ani sunt crypto virusii. Acestia iti blocheaza accesul la datele tale si te pun sa platesti o rascumparare pentru ele. Daca patesti asa ceva cel mai important si urgent lucru este sa opresti calculatorul (scoate cablul de alimentare sa fii sigur) si contacteaza de urgenta echipa de suport IT.

CERE OFERTA DE PRET
SUPORT SI CONSULTANTA IT.

CERE OFERTA