Horia
Horia
tehnic
Ramona
Ramona
marketing
Adrian
Adrian
web design

Echipa Aldi Suport.

În orice industrie, tehnologia este unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerii – precum și una dintre cele mai puțin înțelese și maximizate. De aceea am creat echipa ALDI SUPORT, „Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020” pentru a veni in sprijinul micro intreprinderilor din Cluj Napoca

  • Suntem o echipa tanara dar cu experienta in domeniul de suport IT si consultanta IT.

  • Am inceput din pasiune pentru IT si din dorinta de a oferi micro intreprinderilor o mana de ajutor.

  • Venim cu solutii adaptate nevoilor si bugetelor Dvs.

  • Este mai bine sa previi aparitia problemelor decat sa le rezolvi in stil pompieristic cand deja au facut rau sau v-au facut sa pierdeti timp, tocmai de aceea, un abonament de service IT si verificarea periodica a echipamentelor previne aceste probleme.

  • Un abonmanent de service IT va asigura securitatea si continuitatea activitatii in bune conditii din punct de vedere tehnic.

  • Solutiile noastre garanteaza ca problemele IT sunt rezolvate in cel mai scurt timp, reducand la minimum impactul asupra activitatii si profitabilitatii companiei tale.

  • De asemenea, aveti la dispozitie un consultant it care sa va indrume rapid in rezolvarea unor probleme.

Tristan
Tristan
infrastructura
Cristi
Cristi
proiectare
Sorin
Sorin
marketing

PENTRU MICRO INTREPRINDERI.

Suntem nu numai furnizori de asistență IT, dar suntem, de asemenea, partenerul dvs. de afaceri.
Echipa noastră gestionează toate problemele legate de tehnologie din compania dvs., astfel încât să vă puteți concentra mai mult pe creșterea afacerii dvs.

SUPORT

Alaturi de Dvs.

CONSULTANTA SI OPTIMIZARE

ALATURI DE DVS

SECURITATEA DATELOR

ALATURI DE DVS

IT MAKES SENSE.

ALDI SUPORT oferă servicii de asistență IT și servicii tehnologice responsabile și profesionale pentru afacerea dvs., realizând activități de întreținere proactivă, monitorizare și backup – tot ceea ce este necesar pentru a asigura un mediu informatic eficient, sigur și fiabil.

CERE OFERTA DE PRET
SUPORT SI CONSULTANTA IT.